21 Mayıs 2012 Pazartesi

mahir oral


Orta siklette dövüşen Mahir Oral, orta sikletin en güçlü Türk asıllı boksörü! 2000′de profesyonele dönen Mahir Oral, Arena Promotion’da dövüşüyor.
Tek yenilgisini Malik Dziarra’ya karşı alan Mahir Oral, kariyerinin en önemli maçını Domenico Spada’yla oynadı. 24 Mart 2007′deki maçta İtalyan Spada’ya ilk yenilgisini tattırarak, WBC Kıtalararası orta siklet kemerini eline geçiren Mahir Oral’ın, bu maçın rövanşı için Spada’yla yeniden karşı karşıya gelmesi kararlaştırıldı. Ancak Mahir Oral’ın sakatlanması üzerine Arena Promotion; rövanşı almak için sabırsızlanan İtalyan Spada’nın karşısına bir alt siklette çok önemli galibiyetler alan Alpaslan Aküzüm’ü çıkardı. Alpaslan Agüzüm, ilk raundda çok dramatik bir nakavtlı mağlubiyet aldı.
Mahir Oral, orta siklette çok önemli bir çizgi yakalarken, Spada’dan Agüzüm’ün rövanşını almak için Arena Promotion’ın maç teklifi yapma girişimleri olduğu söyleniyor.
Mahir Oral, bir kaç galibiyet alırsa, orta sikletin güçlü isimleri Jermaine Taylor, Kral Arthur Abraham, Kelly Pavlik, Winky Wright, Felix Sturm gibi güçlü isimlerle oynayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder